Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan

Bara en liten stund till
hade jag önskat att få hålla din hand

Bara en liten stund till
hade jag önskat att få känna din doft

Bara en liten stund till
hade jag önskat att få känna din värme

Bara en liten stund till
hade jag önskat att få gå vid din sida

Bara en liten stund till
hade jag önskat att få se in i dina ögon

Bara en liten stund till
hade jag önskat att förstå din tystnad

Bara en liten stund till
hade jag önskat att du förstod

den dyra känslan i mina Jordade ord...




Fri vers av Songbird VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-12-30 01:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mkt bra.
2011-12-30

  TT
...en mycket stark och mycket berörande text...lämnar kvar känslan av saknad långt efter läsning...mantrat "Bara en liten stund till" ekar kvar i huvudet igen och igen och igen...lysande text om saknad!!!
2011-12-30

    ej medlem längre
Starkt fångat, saknaden..
2011-12-30

  Peter Stjerngrim VIP
Det gör ont att förlora någon som står en så nära ...
... vill bara få hålla om och ge dig min närhet!

Kram
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP