Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åkte tillbaka dit där jag har spenderat alla sjutton år Alla sjutton år förutom sex månader och sju dagar Hela mitt liv.


Om att komma tillbaka

Platsen i trappan där jag älskade att sitta,
mitt rum som jag älskade att vara på,
brasan som brändes om vintern,
tårarna som föll

och

hur obetydelsefullt liten jag kände mig när jag var ensam hemma.


Här känner jag mig för stor,
som om jag inte riktigt får plats i denna lilla lägenheten,
jag vill härifrån, utan möjlighet.

Som en fjäril fastnålad på papper.




Fri vers av tillfällighet
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-31 02:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tillfällighet
tillfällighet