Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Separera


Dina ögon
hindrar min mun
att tala

vill inte skapa avgrund
mellan oss

bara ett mellanrum

din blick ber om tystnad
men jag kan inte hindra
ord som vill fram

förlåt mig
om mina ord river hål
i din sanning
men den ligger som en
munkavle
över mitt ansikte




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 553 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-12-31 09:47



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
väldigt rent och avskalat.
mycket bra.
tack för en riktigt fin läsupplevelse.
2012-01-12

    maija tuori
Djupa starka kännslor...Bra !
2012-01-04

  cilax VIP
jag har svårt att läsa texten. Det är bara så rårivande i hjärtat
2011-12-31

  kerstin skriver VIP
du förmedlar väldigt starka känslor med dina ord,
mycket bra skrivet
2011-12-31

  Ninananonia VIP
Starka känslor som berör...
2011-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös