Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några ser mig som ensam men jag har en vän...


Jag har en vän...

När högtider nalkas
jag ofta ensam är
men aldrig det känns så i min sfär
För du finns med mig varje stund
och ännu mer i midnattsstund

För jag känner din hand i min
och känner i mitt hjärta att du finns
och jag vet att du är mig nära
när alla andra umgås med sina kära

Vad skulle jag kunna önska mig mer
när jag har allt jag ber

Önskar att alla ska få känna
sig älskade i denna stund

Förstå att tiden är inne
lägg det i ditt minne







Fri vers av marie-helene
Läst 389 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-12-31 12:47



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint och igenkännande skrivet
2012-01-17

  Bibbi VIP
Jag har det som Du.
2012-01-10

  Ronny Berk
en förtröstans fina känsla förmedlas mig genom den texten, ja !
2011-12-31

    ej medlem längre
jag känner igen mig
2011-12-31

  Seglaren
Jag är glad för din skull, Helene.
Med lugn och värme mår du bra
på det sätt du funnit.
Det känns tryggt att läsa dej.
Nytt År och
Vänlig hälsning Seglaren
2011-12-31
  > Nästa text
< Föregående

marie-helene
marie-helene