Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Eget foto)


Nyårsafton



Årets sista dag -



och du tittar så där
ömsint mot mitt håll

medan du tänder ljusen
i änglaljusstaken

häller upp glögg
med smak av hjortron

och med din djupa stämma
förklarar hur den ser ut -
din kärlek för mig

mig, som du kallar ängel
och din mest dyrbara skatt


och jag undrar stilla -

vad hade jag väl varit



utan värmen


från


dig?












Fri vers av Junitvillingen
Läst 328 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-12-31 13:39



Bookmark and Share


  Maria T
Underbar, kärleksfull
nyårsafton
2012-01-15

  walborg
Underbart att läsa - en fin människa som ser Dig!
2012-01-06

  Ronny Berk
vackert foto som väl ansluter väl till den fina texten, det nya året med kärlek och förhoppningar...
2012-01-05

  M M Mannheim VIP
Mycket vackert om kärleken som övervinner allt. Ni är lyckliga ni två!
2012-01-03

  kerstin skriver VIP
en mycket finstämd dikt som andas så mycker kärlek.
fint.
2011-12-31

  Peter Olausson VIP
din ton är så fin - må ditt 2012 bli fullt av ljus och lycka! - Peter
2011-12-31

  Mats Henricson
Fint, ömt och kärleksfullt ! Önskar Dig all lycka år 2012 !
2011-12-31

  Yrre VIP
Ljuvligt!!
Allt gott till dig du fina!
2011-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen