Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömmer dig inte...



Du var här, även ett jag
så självklart uppenbar
så långt ifrån
onårbar...

Men du är ingen dröm
du är en förlorad verklighet
avstånd och tid
markerar spår

en början

ett slut




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 392 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-11 14:06



Bookmark and Share


  Quasimodo
talande och starkt om början och slut, ävenså det i mellanrummet!
2013-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter