Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtslag

Förföljd av egna hjärtslag,
som tunga steg nerför trappen.

Förföljd av egna hjärtslag,
slår som väckarklockor i natten.

Försöker fly från dessa hjärtslag
men i flykten ökar de takten.

Har ett band med världens hjärtslag,
jag kan inte bryta pakten.

Kan inte fly från sina hjärtslag
till slut kommer verkligheten ikapp en.

Övervakad av mitt hjärtas slag
tills sista dagen, då jag glöms av änglavakten.

Då jag glöms av änglavakten
och vi tillsammans tappar takten i den sista aktern.




Bunden vers av Solsonen
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-01 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solsonen