Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var går gränsen? Är den redan överstigen, eller överdramatiserar jag åter allt igen. Dags för nästa runda av självömkan och tvivel... suck.


Carpe Punctum

När är det dags
När uppstår rätt tillfälle
När har man den där tiden
man säger sig behöva

Vad väntar du på?

På allt det?

Och att det ska infalla samtidigt?

Vänta inte för länge bara
för då kanske något går förlorat
innan du ens hade det

För att bara existera
som en fantasi
en dröm
i din vardag

Ger jag bara ett ögonblick till

Och du vet väl
vad man ska göra
med ögonblick?




**********************




Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 279 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-01 21:12



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
att fånga in de där viktiga ögonblicken, så svårt, så viktigt.

Så bra!
2012-02-02

    lory
du skriver att orden når mitt innersta o jag kan identifiera mig med dina stark ord,,bravo
2012-01-02

  Nathalia
Bra skrivet.
2012-01-02

  Peter_K65
Ja, vad säger man..?

Mästerligt skrivet hur som helst.
2012-01-02

    ej medlem längre
Frågorna är så många och tvivlet så starkt...din förväntan och frustration bara lyser geom orden...känner mig nästan smittad...du skriver så gripande och realistiskt att jag är där, mitt i ditt liv....
2012-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya