Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskad men ifrågasatt

Nu finns det inte mer att säga
för nu vänder jag mig till dig, min evigt älskade
som säger allt du tycker skall sägas

Ja,
Vad finns det mer att tillägga
när du
redan sagt allt,
Jag menar allt
Du kan ju det:
att säga precis allt rätt!

Jag orkar inte längre höra
allt från dig som jag kallar sarkasm
och ironi
men som du säger är vacker poesi

Nä, min älskade vän
nu finns det inte mer att säga för mig
Du har redan sagt allt till mig

med all din sarkasm och ironi
i din egen förbannade poesi!




Fri vers av chocoa2
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-02 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chocoa2