Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftslottet som stängdes

Jag bor i ett luftslott

byggt på mark av förkastade drömmar

där väggarna är illusioner

där golvet är klinkers av svek

där taket är tomma löften

där alla trappor leder neråt

där luften är ångestfylld

där alla dörrar är låsta

jag bor i ett luftslott

där allt är påfallande likt verkligheten utanför




Fri vers av Berra Bäver
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-02 06:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver