Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kategorival!

Kategori väljs: Limerick!
Sedan skrivs det, den har ej sånt skick!
Vad är det för stil
har folk ej genre-feel?
skriv som det är, se rätt: Mitt i prick!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-02 09:56



Bookmark and Share


  zallander
absolut

en limerik ska ha rätt form
samt ett ortsnamn
och slutkläm =)
2012-01-02

  Bodil Sandberg VIP
gött mos här en bamseros för denna feelinggoodasköning!!
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt