Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sjuder i mitt blod, är så ARG

Ser RÖTT då jag läser dagens händelser
en av många handlar om ett djur
en get som fått utså grotesk behandling
blev gruppvåldtagen av åtta män!
hon avled av skadorna och inom henne
bar hon på ett litet getbarn, lilla vän
mitt hjärta gråter över hennes hemska död
hela tiden pågår dessa sataniska attacker!
djuren får inte ens vara ifred!
frustrationen ilskan kokar hos folk
ständigt hör man hur det pratas
om dagens samhällsutveckling och
det är inte snälla saker som sägs!
hur länge till ska all jävulskap
all ondska förgripa sig på oskyldiga!
det är för mycket för länge sen
politikerna bär ansvaret för otryggheten
det verkar som det är fritt fram med allt!
mitt blodtryck går upp varenda dag
då jag läser och hör om vad som händer
i mitt FÖRUT så fridfulla och lugna land
nu känns det verkligen som ondskan
vrålar skriker förgör förstör förintar
hoppar på attackerar med sin krigsföring
för det är det, helt uppenbart!
den som säger att det går bra
att utvecklingen går åt rätt håll
som en del stollar till politiker gör
är så totalt urblåsta i skallen och
ett hinder en fara för folkets säkerhet
det sjuder i mitt blod, är så ARG






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-31 23:36



Bookmark and Share


  Fredrik Axelsson
Jag saknar ord. Tack för din styrka med ord.
2018-08-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP