Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modfälld


Jag intalar mig ett
Berättar något annat
utför i vånda
falska göromål

Sen intalar jag mig
något annat
igen

För att rättfärdiga
att jag inte vågade




Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 454 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-02 21:22



Bookmark and Share


    lory
nice,bravo
2012-01-02

  Johan Bergstjärna VIP
Att inte våga är att SOVA...
2012-01-02

  Peter_K65
Oj, ett stort mått av igenkännande i situationen du beskriver.
Repa mod!
2012-01-02

  Larz Gustafsson VIP
Vi har ett ständigt behov av att rättfärdiga oss. Ända tills vi - eller OM vi - blir rättfärdiggjorda.
2012-01-02

  Ola Rydberg
bra
slutet band ihop fint
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya