Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spöken



Kan inte ta ett steg till
är ett spöke utan fötter
är ett osyndligt skadligt gift
som förtär allt det goda i mitt liv

Önskar att min immunitet skulle förtvina
i min sömn och kväva mig
till händerna åker rätt genom luften
och jag är borta
inga mer blodfläckar
och inga mer jag
som yr i luften

Inga mer händer eller fötter
inga blodkärl som skriker

Kniven under min kudde
når mig ej, för hur mkt jag än vill dö
låter du mig aldrig nå himlen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 435 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-03 01:03



Bookmark and Share


  Ronny Berk
mörknadens känslor väl beskrivna; tolkar rubriken så att diktarjaget lever i verkligheten och jagar bort eventuella spöken
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*