Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade far..


Far

Det är snöstorm i vår stad,
och min far ligger på lassa.
Jag hoppas han sover lugnt,
men ack inte allt för tungt.

Det är snöstorm ute,
Finner ingen ro i min bädd.
Jag tänker grundligt och länge - vem som är mest rädd?

Pappa talar ej om sådant av känslig karaktär,
älskar honom ändå, han visar kärlek genom annat än ord och sånt där.

Och oftast så tror jag och hoppas,
att tillsammans vi lång tid har kvar.
Men livet är nyckfullt, ingen kan veta hur lång tid man har.

Nu vaknade vi upp. Och tiden stannade till.
Vi insåg ett allvar, och vad livet åt oss vill.

Att Livet är nyckfullt, och att vi ska lära oss det.
För att idag och imorgon, ja, alltid
vi all kärlek ska se.






Fri vers av MemoryLane
Läst 283 gånger
Publicerad 2012-01-03 05:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane