Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inuti flockens gemenskap


Vi är
alla
ett


men i
nattens
mörker

känns
det dock
ensamt




Fri vers av DanSan
Läst 699 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-01-03 06:07



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Om det inte vore någon konst att väcka känslor vore det knappast konst.
2015-06-10

  Lollitta VIP
nattens
mörker

känns
det dock


ensamt-------------BARA BRA


!!!!!!!


2013-10-27

  Magica VIP
Jag tror personligen inte på flocken, tror mer på ett fåtal ensamvargar som finner varandra, kanske kan det kallas flock med, hm, tänker efter lite..., men i mörkret känns det konstigt nog mindre ensamt för mig iaf, kanske för att natten är så talande ren utan ljud från allt omkring oss...
Ta det rätt, din dikt väcker tankar, den är fin, men tycker det är intressant bara att man kan se så olika på vissa saker =)
2012-01-26

  Sebastian_
Tycker om din kreativa kombination av bild och text, samt hur du betonar med svart (morker), och gratt (ensamt). Ger en extra dimension till det du skriver! Bra jobbat!
2012-01-09

  Lotta westrup
Bara titeln tar tag i mig, sen även texten... säkert baserat på mina egna erfarenheter, men det är väl så man läser... Säger bara " så sant!!!"
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan