Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glasklara lögner

Du serverar dina drinkar

1/5 ren och ädel sanning

fyller upp glaset med porlande iskall lögn

bjuder till alla som vill svälja

men jag har tröttnat

jag dricker bara ren och ädel sanning




Fri vers av Berra Bäver
Läst 210 gånger
Publicerad 2012-01-03 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver