Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din mamma jobbar inte här

din mamma jobbar inte

här

min mamma?
din mamma.

jobbar mamma?
vad har dethär
med
mamma
att göra?

hon jobbar ju inte ens här

hon jobbar inte
alls
inte ens
här

mamma

var jobbar mamma
din mamma
ja inte här

mamma
mamma
vart jobbar du
mamma

jag

jobbar ju

-här!




Fri vers av Aaxel
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-03 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel