Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sent

Ovikt pappersark
med givet nyårslöfte -
från förra skiftet




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-03 10:19

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  vera gade VIP
Bättre sent än aldrig;-)
2012-09-23

    ej medlem längre
Kunde kanske återanvändas?
2012-01-03

  Ronny Berk
välfunnet och intressant; kanske kan vi läsare få del av utvärderingen
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP