Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gott ha väninna!

En så skön tös från Santa Fe
sa fästman gav henne orkidé
men väninna sa
det går nog jättebra
botas med penicillindragé




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-03 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt