Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In i stormens vida famn


Jag springer rakt in i famnen
av kyssblöta kastvindar
Röda kinder
stegrande puls

Motståndet
ger mersmak
föder kamplust
och skänker styrka

Halvvägs stannar jag upp
viker av
in mot mörkret
där havet spottar och fräser

Vågorna sträcker sig efter mig
och jag låter mig omfamnas
av det som vredgas
med all sin styrka

Jag slänger bak huvudet
och skrattar högt
och befriat

Blodet pyser som kolsyra
i hela min kropp
och jag känner mig vild
i min galenhet
och vacker i mörkrets öppna öga

Jag vill förlösas
bli en molekyl
på det vita skummet

Jag vill osårbar kasta mig
mot klipporna
splittra upp mig
och förena mig

I den djupaste famnen
av de alla



*********************




Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 273 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-03 23:26



Bookmark and Share


  Peter_K65
Lysande bra!
2012-01-06

  HelenaW
Helt underbar! Mästerverk!
Vill också kasta mig osårbar mot klipporna.. Känner igen känslan.. ! Bokmärker vännen..!
2012-01-05

    lory
kraftfull o innerligt

bravo min vän
2012-01-04

  Lars Hedlin
mästerligt skrivet "APPLÅD"
2012-01-04

    ej medlem längre
Älskar styrkan och kraften i dina ord. Där finns en vilja och ett mod att möta vad som komma vill....livsmod?
2012-01-03

    ej medlem längre
Lite vild längtan.. !? Vackert !
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya