Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så het!

Känner din hetta vibrera

Sakta klär jag av dig med min blick

Din kåthet syns pulserande från dina ögon

Du möter mig med en djup het kyss
våra tungor leker vilt

Mina händer smeker dig
varje linje på din heta kropp

Sätter oss på soffan klär av oss alla kläder

Kysser dig mer intensivt
min tunga leker längs din mage

Når snart din heta vulva
mmm så gott du smakar

Du flämtar allt mer av vällust
när jag når din härliga passions knopp

Dina händer smeker min lem du viskar i mitt öra
jag vill smaka!

Dina heta läppar omsluter toppen på
mitt spränghårda stånd

Så sköönt så underbart

Du sätter dig gränsle över min heta stav
sakta sakta låter du den glida in i dig

Ahhhhh härligt

Rytmiska rörelser och heta kyssar blandas i en euforsik mix


Snabbare nu
ohhh nära


Explotionen är ett faktum

Du skriker ut din välust
när min heta sav sprutar in låångt låångt
i din våta kärleksgrotta

mmm stilla nu
tittar varrandra i ögonen med en nöjd blick

Vill åter igen....




Fri vers av Lorenzolars
Läst 512 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-01-04 00:52



Bookmark and Share


  Monica Ullmark/Cickan VIP
mänskligt och rent i erotisk anda......gillar
2012-01-08

    ej medlem längre
Het, hetare...hetast!
2012-01-07

  Nina Nightwish
Bra skrivet... En konkurrent , kul:)
2012-01-07

    Trast
Porrigt.
2012-01-07

    svarta ängeln
Het!!
2012-01-07

  Lorenzolars
För din information så skriver jag med själen och hjärtat inte med kuken som du tycks tro, tar det som en förolämpning, trist att vissa ska tro att bara för att man skriver en het dikt om det finaste två människor kan dela på det fysiska planet ska behöva betyda att man är någon sorts sex galning.
2012-01-07

  stenen/ Yv Ericsson
jo. skriva med kuken..
hörde på radion häromdagen att skriva med fittan är det bästa sättet att skriva erotik..
jaja
2012-01-04

    lory
MMMMMMM
mmmmmmmkan jag spara dig som skrivar vän

du eros ahhahah

kram
2012-01-04

  Ninananonia VIP
Erotisk ...
2012-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Lorenzolars
Lorenzolars