Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min fina hund

idag förlorade jag min bästa vän.
det gör så ont och tårarna bara rinner.
du var den bästa jag visste, du fick mig alltid
glad när jag var ledsen. vet inte hur jag
ska klara mig utan dig. jag fick inte ens säga hejdå.
hoppas du är på en bra plats nu diva, jag älskar dig!




Fri vers av solrosensdjup
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-04 04:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solrosensdjup