Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv

Ihåliga hjärtan i världen
bär sin lönlösa längtan
Förstörda av
egna utrotningsexperiment

Ögon söker själ
Önskar…
- med en tomhet som växer

Vad gjorde vi?
Vi såg på
- och slöt sen för en sekund våra ögon
När luften färgades röd
av fruktan
Spred sig giftet till det djupaste.

Svullna fötter och knutna sinnen
Försöker gå rakt

- I väntan på evigheten.




Fri vers av Ulrika Palmqvist
Läst 326 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-04 04:38



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
välfångat om denna traskning som får ske, snyggvirkat om det tunga som livet se

ögona dina, bär själ.
2012-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Ulrika Palmqvist
Ulrika Palmqvist