Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återseende


ingenstans att vila mer
knäcker hjärtat i rännstenen
lägger skärvorna i mönster

glömd för en stund var vetskapen om
hur förtvivlat ont bokstäver kan göra

nu minns jag igen




Fri vers (Prosapoesi) av AgnesP
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-04 05:51



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Mycket mycket bra liten text
2012-01-05
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP