Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krökt frihet


lejonhanens ursinne river ett sår i vindens kind



ljuset inuti nattens kröning


surrar stigen till närheten


kring viljans ledstång



i ett kliniskt rum med mjuka väggar blöder själen

tyst, osynligt blod



motståndet mot eterväggens invasion


går vilse i händerna




elden kryper tigande ut bakom kvällningens dunkelgrå skynke













Fri vers av D S
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-04 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D S
D S