Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
liv.....under...bart...


under undran






liv
förundran
vandrar via ögon
till mitt hjärta

förundran
strömmar
igenom öron
till mitt hjärta


förundran
skälver hud

välver
hela min världsbild
en sådan vacker





hägring i skyn








Fri vers av Sunlight
Läst 250 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-01-17 20:02



Bookmark and Share


    lory
perfekt....
2012-03-06

    ej medlem längre
Härligt läsa
väldig genklang
från eters talan
människas storhet
2012-01-22

  Lars Hedlin
Mycket fint skrivet!
2012-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight