Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årsdag

Tio



Nio



Åtta



Sju



Sex



Fem



Fyra



Tre



Två



Ett

 

 

 

 

Puss

 

 

 

 

Så har



det varit



vi i ett år



Gott nytt år



Älskade




Fri vers av sockerspöket
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-04 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket