Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sådan man, Alex hette han!

Idag när jag stod i kassan på
konditoriet och skulle köpa mig
något till kaffet...

Och tittade ner i min börs, fanns där bara sju
kronor i kontanter kort tar de inte, så jag sa,
att då får jag komma igen en annan gång...

Kunden, som var före mig i kön en man
han vänder sig om då och säger till mig:
-Jag har pengar du kan få låna av mig...
-What, säger jag, så flott men hur
betalar jag igen dem till Dig...
-Du lämnar in dem här i kassan till Mia
så får jag dem när jag kommer hit...
-Godetid, sa jag Du är ju en *-na...
Jag handlade en prinsessbakelse
till kaffet och tackade honom för
det guldkantade erbjudandet.

När jag skulle gå ut höll han upp
dörren för mig och jag sa: -Vilken
"star" du är, då svarade han:
-Ja, man är väl en gentleman...






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-04 16:08



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så underbart att träffa en gentleman ibland.
Man kan leva på det så länge.
Ja då finns det en stjärna till i universum *Alex*.
2012-01-07

  lodjuret/seglare VIP
det var en gentil skröna, sådana vill vi ha dem, till den heta koppen, till gifflarna eller sesambröna
2012-01-04

  Bodil Sandberg VIP
(: underbart så ska det va!!
2012-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt