Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningen med livet...

Meningen med livet
är att leva
så bra som jag förmår!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-05 00:34



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Fina tankar!
2012-01-09

  Ronny Berk
väl tänkt och formulerat om den eviga frågan; ja - så må vara !
2012-01-05

  anits VIP
Mycket klokt skrivet
2012-01-05

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Vad kul!
Ett möjligt spirande tema!
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1418017

Och visst har du rätt!

2012-01-05

    AA VIP
Kloka tankar...
2012-01-05

  Ninananonia VIP
:) Ja det är klokt att göra det bästa man kan av varje stund :) :)
2012-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP