Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa!

- Pappa! Pappa!

Det är dig hon skriker efter i sömnen.
Det är du som finns där i drömmen.

Jag ger henne allt jag kan.
Men det räcker inte till
I sitt liv behöver hon en man
Det gör så ont att du inte vill.

Hon är ditt kött, ditt blod
Du är hennes enda far
Men skadan är redan gjord
Du valde att inte finnas kvar.

Tänk om du visste
Vad det är du missar
Vilken underbar dotter
du faktiskt har.

När hon frågar vart pappa är
så har jag inga svar..
Jag vill inte ljuga
men heller inte säga sanningen

Att hennes far inte tar sig tid
att han inte ens vill talas vid
att han just nu inte bryr sig
men innerst inne älskar dig






Fri vers av Coldasice VIP
Läst 558 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-01-05 02:42



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
När klump i hals och mage skapats, från det jag läst, då har känslan funnit sin väg in i det inre.
Textens innebörd sätter mig mitt i vardagens smärtsamma.
2014-09-29

  Valter Örn VIP
En mycket berörande och bra text.
Det självupplevda blir den bästa texten.
2014-08-28

  Connie
Den grep tag!
2014-08-21

    Birgersdotter VIP
Den var stark....
2012-01-05

  Blumma.
Det kändes i hjärtat att läsa... håren på armarna reste sig! Välskriven och vackert skriven.
2012-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP