Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1x3

En domare ifrån Laxå
sa till åtalad i rätten så:
-Du, straffad innan?
Då svarade kvinnan:
-Aldrig innan! Men efteråt då...

En pappa ifrån Amazon
sa nyfiket till sin yngste son:
-Ford eller Jaguar
vilken bästa ljudet har?
-Det toppar bara glassbilen far!

En nygift man ifrån Djinn
sa, med vad roar han lyxfrun sin
Han fick klart veta
var han då ska leta:
-Hos Gucci! Där ömsar hon sitt skinn...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-05 09:11



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
ettan och tvåan gillar jag :)

glassbilen är riktigt kul
2012-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt