Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

markerar gränser med blodröda naglar

 

 

kryper ner under täcket och känner din hårdhet mot mitt ryggslut

önskar jag hade ork men jag har slutat att leka

varför blev det så?

jag vet varför

kommer hem och sätter mig framför tv:n slötittar en timme innan det är dags att borsta tänderna

jag är trött

jag känner din värme men det blir för hett ( hormonerna du vet. jag börjar bli gammal,redan)

 

slänger av mig täcket

naken

 

det fanns en annan tid ett annat jag

 

för handen under täcket smeker dig ömt men det är också allt

 

sover

vaknar

somnar om

 

om och om igen

 

klockan ringer in en ny dag och jag ska varva avdelningen i hundra knyck

torka pisspölar

bli bespottad älskad och slagen om vartannat

 

jag byter om

 

du väntar

återigen soffan tv:n tänderna

 

jag är ledig i helg

 

vill sätta en gräns mellan den som var  och det jag som är köpt av kommunen

 

vill klä mig sexigt

dofta gott 

riva dig med blodröda naglar

 

skrika ut min kåthet

jag saknar den

nu när du är här

 

och jag saknar allting annat

 

 

jag öppnar en oläst bok

 

smeker pärmarna

undrar när jag ska få tid

 

jag känner hur min kropp stelnar och blodet flyter trögt

 

 

 

två dagar är inte nog för att ladda batterier och sudda ut stress

 

två dagar är mer än en men det är ändå inte nog

 

 

jag vill lämna mig

bli pånyttfödd

bli en annan än den jag blivit

 

 

 




Fri vers av Trädflickan
Läst 430 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-05 13:44



Bookmark and Share


  Gunsan
Vilken underbar text!! Och dessa sista rader ... wow


jag vill lämna mig
bli pånyttfödd
bli en annan än den jag blivit
2012-01-22

  Fredrik Stillesjö
Hej Trädflickan!

En betrakelse att känna igen sig i - för den moderna människan. Hälsar Fredrik
2012-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan