Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"KASTANJEN" ( 6 - ORD - NOVELL )

 

 

Kastanjens grenar målar

stilleben mot natthimmel”

 




Fri vers av La Magnólia VIP
Läst 724 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2012-01-05 19:42



Bookmark and Share


  Filosofen2
Dessa ord får mig att tänka på
en natt då man inte kan sova
stiger upp och ser kastanjer
lyser upp natthimlen med sina
glansiga skal.

Underbart du skriver
2012-08-23

  prinscess VIP
vackert
2012-01-23

  thyra
Mycket vackert uppfattat och tänkt! Härlig läsning!
2012-01-15

  Maria T
Lyrisk poesi
2012-01-15

  Ninananonia VIP
:) så vackert... i ord och form...
2012-01-11

  M M Mannheim VIP
La Magnólia! Vilket vackert namn! Vad bra du är att med få ord fånga så mycket!
2012-01-06

  Linda CH VIP
Lyriskt vacker....
2012-01-06

  Ronny Berk
vackert målat ! stilleben, väl värt att rama in och hänga som n:r ett på galleriet; tyvärr redan rödlappad !
2012-01-05

  Järnkatten
Fint..:)..
2012-01-05

    Birgersdotter VIP
Så vackert!
2012-01-05
  > Nästa text
< Föregående

La Magnólia
La Magnólia VIP