Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ugglor

Himlen är svart
Skuggorna yr
Klokheten vakar i mörkret
Du hör ett svagt hoo hoo




Fri vers (Fri form) av Daphne VIP
Läst 497 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-06 13:25



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
fint med ugglor :)
2012-01-09

  PandaSöt
ugglor är bäst
2012-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP