Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om ...

Om jag vore som du

skulle jag vara bäst

Om jag inte behövde andas

skulle jag bli en pest

 

Om du fanns hos mig

skulle vi lätta

Om jag fick bestämma

skulle ni ersätta

 

Om vi inte var vänner

skulle jag gråta

Om jag var kändis

skulle ni plåta

 

Men detta är bara om ...

 

Om du var min vän

skulle vi ha kul

Om du ville vinna

säger du vad ful

 

Om jag förlorade dig

skulle jag försvinna

Om du kunde ta kontakt

skulle du infinna

 

Om du hjälper mig

skulle jag säga tack

Om du tog emot

skulle du få ett pack

 

Men detta är bara om ...

 

Om jag skulle lyckas

skulle jag bli glad

Om du skulle sticka

skulle jag få ett knivblad

 

Om jag skulle lyckas

skulle du få en bild

Om du skulle sticka

skulle du bli vild

 

Om du nu skulle dra

bara för att jag blir glad

Om du skulle se detta

här varsågod ta ett bad

 

Om du försökte sänka mig

skulle du ge allt

Om du vore min vän

skulle du tyckt vad ballt

 

Men detta är bara om ...

 

Om du alltid är min vän

skulle jag bjuda dig

Om du inte lämnar allt

skulle vi vara på din display

 

Om du nu sticker

bara för att jag fick

Om du gör detta

misstag som du begick

 

Men detta är om ...

 

Om dem tar emot mig

skulle du då vara kva'

Om jag blev känd

skulle du vilja bidra'

 

Men detta är om ...

 

En sista varning!

Låtsas att du kan vinna

genom att krossa mig

Men du kommer inte att hinna

för detta är min grej

 

 

 

 

 

 

 

Black Bird ^^

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Black Bird
Läst 376 gånger
Publicerad 2012-01-06 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black Bird
Black Bird