Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En mycket speciell människa ger mig detta när vi pratar....


Lugn


Att sluta ögonen
och känna lugnet sprida sig
Bara lyssna
utan att tänka
och kunna höra melodin

Som ringar på vatten
formar sig känslan och letar sig in
i varje vrå
Alla orden som sägs
en nyans av rörelse
trygghet
fångas upp och sänds iväg




Fri vers av Linn
Läst 412 gånger
Publicerad 2006-01-20 12:55



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Bra beskrivet av en känsla av ro och tillit som infinner sig ibland. Jag skall komma ihåg den/MVH Fredrik Stillesjö
2006-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Linn