Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot evigheten

Sårad

Sargad

Ärrad

Sliten



Gav jag mig drömmande av.

Mot evigheten.




Fri vers av Amorina
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-07 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina