Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ytsprickor


svagheten
smyger in
sjunger sista versen i sjukdomens sång
gäller att stärka förstärka försvara
sinnets hela yta
snabbt
när pelarna som håller
svajar
samla de krafter som svinner
från djup som låter sig skördas
leder åter en natt till dag




Fri vers av vera gade VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-07 09:12

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    papillon
Jo, nog märker man att det krackelerar, både det slitna jaget och den bedrägliga omvärlden........
Fin text
2012-01-07

  Arja Söderfeldt
Fint skaldat.
2012-01-07
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP