Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du växer i mig med låst blick...


Morgonyra
Knappt vakna
Min hand
Som råkar
I förbifarten
Snudda vid...

Stannar upp
Välver sig
Över dig
Och du växer
Under min hand

Snabba andetag
Febrigt längtande

Yrsligt vaken
Snurrar du snabbt
Runt mig
Förenar oss

Stannar upp
Och jag känner
Dig växa dig ännu större
I mig

Blickar som låses fast
I varanda

Stilla... stilla

Sista omfamningen
På länge

Och vi vet det

Jag vill se dig
Hela vägen
Smaka dig
Och dricka ur dig
Tills du visar mig
Ditt ansikte

Med dig under mig
Har jag första parkett
Till vår njutning
Din sårbarhet
Min omslutning
Som rytmiskt får oss
Att glömma allt

Utom oss

Har jag berättat för dig
Vad vacker du är
Och hur vacker
Du får mig
Att känna mig

Där... på toppen av lyckan



*********************




Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 340 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-07 12:20



Bookmark and Share


    lory
mmm erotik på en hög nivå
2012-01-09

  Lars Hedlin
Helt underbar "APPLÅD"
2012-01-08

    ej medlem längre
Erotiskt och vackert !
2012-01-07

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2012-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya