Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte

 

din bana

ett kretslopp

 runt mitt liv

 

där förenas vi

en sekund

 

 

i

oändligheten

 

 

 

 

 




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-07 13:52



Bookmark and Share


  Lorenzolars
mmm ja så fint så nära
2012-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP