Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A glass of you

A glass of inspiration

Take my soul to liberation

I want to see your inner self

Drink you up in a china cup

Caress your soft skin

Kiss your hot lips

Love passionately all night

Drinking a glass full of yourself

You are so beautiful I can not help myself




Fri vers av Lorenzolars
Läst 362 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-07 14:43



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Love ly
2012-01-16

  Ninananonia VIP
vackert...
2012-01-13

    lory
kärleken flödar rakt till läsaren...underbart
2012-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Lorenzolars
Lorenzolars