Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter Basho


8 oktober 1694

Bunden till sängen
"blott mina drömmar ströva"
att möta våren




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 478 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-01-07 17:20

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    flygmaskin
Åh! Jag myser!
2012-01-08

  Cadena
Helt underbar! Precis och formsäker.
2012-01-08

  Sandra Dahlberg
=)
2012-01-08

  Casbah* VIP
vacker haiku..känsla av hjälplöshet men också längtan
2012-01-08

    ej medlem längre
... men strövar dock.
2012-01-08

    papillon
En suverän haiku, upphöjd, levnadsvis och underbar. Bokmärker och applåderar
2012-01-07
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP