Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan något man kan kalla jul och nyår

Inte bara tomten,klapparna och ro o frid stämningen uteblir

granen står orörd liksom allt som inte blev

även de "snälla" barnen lyser med sin

frånvaro...

där emellan andas, andas, andas...

tänder ett ljus,tänder flera viskar in mot ljuset

ännu en bön,

inför det nya året finns bara en önskan...




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 382 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-07 22:40



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En bild som gör intryck ....och önskan delar jag
2012-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter