Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NATURLIGT VIS

N är man är klädd "in natura"
A vklädd då fäller figuren ut sig
T ar man på sig fel då blir avigsidorna framförda
U tstyrd utrustad
R iggad då är finkostymen på
L edigt klädd likt en nyfödd
I dressing, en böna i saltlake
G arden Party, tillbaka till Eden




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-08 00:21



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
När man läst denna välskräddade text vill man gå till skivhyllan och kolla om plats finnes bredvid Povels "Ta av dig skorna"; för där har den sin naturliga plats.
2012-01-09

    ej medlem längre
Helt underbar!

"L edigt klädd likt en nyfödd
I dressing, en böna i saltlake
G arden Party, tillbaka till Eden"
2012-01-08

    ADI Nehlin
underbart..finurligt skaldat
2012-01-08

  Ezmeralda VIP
Vilken kanontext så bra.
Gillar den så mycket.
2012-01-08

  ULJO
Fem poäng för denna snillrika text.
2012-01-08

  Lars Hedlin
Gillar den här
2012-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt