Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara finnas till

Han hittade aldrig meningen med livet

hur han än letade

han hittade aldrig meningen med döden

hur han än letade

så han valde att inte leva

så han valde att inte dö

nu sitter han bara där

inte levande

inte död

han valde att bara finnas till




Fri vers av Berra Bäver
Läst 252 gånger
Publicerad 2012-01-08 09:07



Bookmark and Share


  träsnidaren
Enkelt och bra! Tänkvärt!
2012-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver