Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den rika damens bakdel.

"Som skuggorna på väggen fladdrar "Och vågorna på havet rullar, "Så dyker fragment av förflutna tiders minnen fram. "En suddig spegel blev just torkad, "Av förlåtelsens tydliga droppar. "En gång i tiden, då i början "Var det som ett hav svärmade över i mitt hus "Under kall himmel har det fryst till droppar av silver, "Mitt förflutna tynar sakta bort från spegelns baksida, "Som med små droppar av kvicksilver evigt befläckats "Jag ser tidens kam i spegeln utanför mitt fönster "Men just nu strålar huset i månskenet, "Ett halvcirkelformat klot "Som belyser mitt sovrum i all sin skönhet. "Gula strålar drar genom mitt långa blonda hår, "Censurerar minnenas bildspel. "Under ett nytt års skälvande himmel, "Som sett sju dagar av nya året rinna i väg. "Men natten fortsätter vakta min dröm.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-08 12:06



Bookmark and Share


    Shush
Riktigt bra. Orden känns så tunga, de liksom myllrar ur, som en myrstack.
2012-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP