Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slutet

jag måste hitta min egen väg
genom all dimma
söka mig fram
för att finna någon ljusstrimma
ingen annan kan leda mig
ingen kan visa mig rätt
då blir det svårt att hitta nästa gång
det blir inte lätt

inget varar för evigt
jag om någon vet det så väl
varför gör det då så ont
när du sårade min själ?




Fri vers av Dyrbye
Läst 331 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-08 14:08



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
Fint flyt i texten. :)
2012-02-05

  Glensan
Längesedan jag läste nåt från dig men oj så bra du blivit

Kraaaaaaaaaaaaaaam
2012-01-21

  Lars Hedlin
Väldigt fin!
2012-01-09

    mathildab
känner igen mig. fint skrivet, verkligen!
2012-01-08

  Larz Gustafsson VIP
Jo, din ande är evig.
2012-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Dyrbye
Dyrbye