Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eller?

Jag kände hur jag föll

Jag kände hur det tog stopp

Som om någon hade räddat mig

Men från vad?

Jag kunde väl lika gärna ha
slagit mig. Hårt mot marken.

Jag kunde väl ha varit glad för att
jag överlevt.

Jag kunde väl ha sätt livet på ett
annat sätt. Blivit tacksam.

För det är ju så dom säger.
Att man känner. När man nästan
dör.




Fri vers av BitterFittan
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-08 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BitterFittan
BitterFittan