Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kåthetens visa vagga

Vaknade nyss med ett ryck

Inte ett ljud inte ett knyst
värmen sprids

Minnet av dig
minnet av det som ska ske

Allt redan inpräntat i tiden
det kommer att hända

Min hårdhet mot ditt lår

Din mun kring mitt stånd

Min tunga i ditt sköte

Förening på djupet

Älgskogen ett faktum




Fri vers av Lorenzolars
Läst 473 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-09 03:31



Bookmark and Share


    lory
mmmm
vilken UNDERBAR MORGON..ljuvligt eros
2012-01-09

    svarta ängeln
Detta blev lite som" morgon-Porr" ...Like it!
2012-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Lorenzolars
Lorenzolars